Наша Нона е кокона!
Фръцка си фустана,
светка със гердана,
с шарените чехли тропка...
Хич не ни е свита! Кротка!
Наша Нона е кокотка!
Идват момци да я гледат.
Иска им се да я вземат...
Но не ще дочака Нона,
щото е кокона.
Нона ни е мързелива!.
Нона ни е и свадлива!
Що да правим с таз кокона?
Остарява наша Нона!
© Маргарита Ангелова Все права защищены