18 июн. 2019 г., 07:43

Нощ 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
521 0 0

Нощ, навън луната е невинно цяла,
примамваме за нещо романтично,
сякаш времето е спряло,
за нещо искрено и лично!

Но нямате и аз сама съм,
търсяте и чакам твоя глас,
знам че твоя аз била съм,
една луна е между нас.

Къде си пращам ти момента,
да си спомниш този наш пейзаж,
щраквам, да си спомняш тази лента,
това не е било мираж!

Нощ а утре ще е слънце,
Луната бавно ще заспи,
като златно житно зрънце,
аз луна ще съм а утрото ще бъдеш Ти!

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??