Идва нощ
и очите ми парят,
а пръстите
спомени мили
прелистват.
Светът е топъл,
вечерта - ароматна,
а листите мокри
се впиват
във истините.
Вината гори,
болят пеперудите
и волно
заключени
мисли прелитат.
Цветята посърват
ведно със магията.
И тя развалила се е.
Показва дванадесет...
© Александра Михалева Все права защищены