Jul 15, 2010, 9:16 PM

Нощ 

  Poetry
686 0 4

Идва нощ

и очите ми парят,

а пръстите

спомени мили

прелистват.

Светът е топъл,

вечерта - ароматна,

а листите мокри

се впиват

във истините.

Вината гори,

болят пеперудите

и волно

заключени

мисли прелитат.

Цветята посърват

ведно със магията.

И тя развалила се е.

Показва дванадесет...


© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??