29 сент. 2006 г., 19:50

Нощ без теб  

  Поэзия
587 0 6
Клепачите леко се затварят,
погалени нежно от нощта
и света на сънищата
пред мен врати отваря,
но пробуждам се,
без теб съня от мене бяга.
Опитвам да забравя,
че си толкова далече
и пак опитвам да заспя....
Но късно стана,
зората отвън е вече.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??