29.09.2006 г., 19:50 ч.

Нощ без теб  

  Поезия
589 0 6
Клепачите леко се затварят,
погалени нежно от нощта
и света на сънищата
пред мен врати отваря,
но пробуждам се,
без теб съня от мене бяга.
Опитвам да забравя,
че си толкова далече
и пак опитвам да заспя....
Но късно стана,
зората отвън е вече.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??