25 апр. 2013 г., 17:40

Нощ на промяна 

  Поэзия
684 0 1

Тази нощ ще облека онази рокля, червената.
Ще обуя най-високите обувки.
За теб ще бъда вече "променената",
а друг ще съсипе червилото ми с целувки.

Тази нощ забравям аз очите ти зелени
и парфюма, който сякаш беше мой...
На пеперудите, в стомаха ми ранени,
ще дам поне за нощ покой.

Тази вечер в Пепеляшка ще се превърна,
а ти няма да си принца - колко жалко!
Нова страница от приказката ще обърна,
ще бъда и аз обичана, поне за малко! 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??