Когато нощта спусне свойта завеса
и слънцето за сън се приготви,
тогава морето свойта песен запява
и тайни любовни разказва!
Разказва как млади
звездите броели
и пясъкът златен
през пръсти изтича,
как летният бриз
голите тела гали
и устни, за целувки жадни,
със шепота на морето се сливат.
Луната път им проправя,
чайките в синхрон летят
и ранобудни рибари
с ,,добро утро,, поздравяват!
Бонка Василева
© Бонка Василева Все права защищены