22 sept 2012, 13:46

Нощ над Малага 

  Poesía
752 0 1

                        Когато нощта спусне свойта завеса

                        и слънцето за сън се приготви,

                        тогава морето свойта песен запява

                        и тайни любовни разказва!

 

                        Разказва как млади

                        звездите броели

                        и пясъкът златен

                        през пръсти изтича,

                        как летният бриз

                        голите тела гали

                        и устни, за целувки жадни,

                        със шепота на морето се сливат.

   

                        Луната път им проправя,

                        чайките в синхрон летят

                         и ранобудни рибари

                         с ,,добро утро,, поздравяват!

 

                         Бонка Василева

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??