7 окт. 2008 г., 06:04

Нощем 

  Поэзия » Любовная
900 0 13

 

 

 

 

Заспаха всичките прозорци.

Само моят - не.

Притихнал в хиляди въпроси.

Съня му ти отне.

 

Измолих цялата Вселена

в очакване да чуя звук,

как идваш тихо и ме вземаш -

надалеч оттук...

 

Зад прозореца остана

будна моята самота...

 

Тихи стъпки отминават...

 

А  след тях е... заранта!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??