10 июн. 2010 г., 16:27

Нощна импресия 

  Поэзия » Пейзажная
1403 0 54


Спуска се воалът звезден

над земята уморена.

Сводът се изпълва с песни

на щурците вдъхновени.

Шепне лунна самодива

мантрите си светлоструйни,

кротко вятърът приспива

в скута си тревите буйни...

Пее тишина, посята

във душата тънкострунна.

И разпръсква се мъглата

на покълващата утрин...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??