13 авг. 2006 г., 12:45

Нощни Тя и Той 

  Поэзия
766 0 9


В очите на задоволената жена
блестят искрици от любовни нощи.
Оглеждат се в очите на мъжа
и искат нежност още,още...

Блажени,ги събужда утринна зора
и с влажни устни целувките изпива.
В зениците им се долавя и страстта-
на ехото гласа от бурята изтляла.

От нежните чаршафи лъха влага,
непопила още негата от вечерта.
Във гънките телата са били горещи,
запалени от огъня на любовта.


 


© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??