7 окт. 2007 г., 13:40

Нощно 

  Поэзия
590 0 5
Нощно

Над полето нощно писък се разля,
писък на предесенната птица,
пробуждащ съседните поля,
опънати пред нас като на скица.

И двама с теб през нощно време
разделяме житата.
Като създадено от двама племе,
стъпвали нехайно по тревата.

А след вятъра ще помълчим,
притихнали след страшен ураган.
А ние с теб безшумно ще ечим
в нощ без край... След ден желан.

© Християн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??