7 oct 2007, 13:40

Нощно 

  Poesía
592 0 5
Нощно

Над полето нощно писък се разля,
писък на предесенната птица,
пробуждащ съседните поля,
опънати пред нас като на скица.

И двама с теб през нощно време
разделяме житата.
Като създадено от двама племе,
стъпвали нехайно по тревата.

А след вятъра ще помълчим,
притихнали след страшен ураган.
А ние с теб безшумно ще ечим
в нощ без край... След ден желан.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??