28 мая 2007 г., 12:32

Нощта 

  Поэзия
454 0 2
И тази нощ ми нарисува
копнеж в съня за теб.
И тази нощ превзе съня ми,
отне ми късче лед.
И тази нощ страхът нахлу,
представи ми се тет-а-тет,
позна, че скрих преструвки,
дълг - за следващия ден.
Нощта. Зачеркваща дилеми,
съблякла пластове лъжа,
изисква пак да видя себе си...
Рисува моята мечта.
Отсреща. В огледалото.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??