15 мая 2014 г., 23:11  

Нощта 

  Поэзия » Другая
1001 0 1

Самотата.

Разбирам душата ù.
Плувам в сетивата ù.
Вдишвам миризмата ù.
Обичам тъмнината ù.

Тя.

И животинските звуци -
попивам тишината ù.
Облизвам глазурата,
дълбая в сърцевината ù.

Нощта.

© Никола Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??