May 15, 2014, 11:11 PM  

Нощта 

  Poetry » Other
903 0 1

Самотата.

Разбирам душата ù.
Плувам в сетивата ù.
Вдишвам миризмата ù.
Обичам тъмнината ù.

Тя.

И животинските звуци -
попивам тишината ù.
Облизвам глазурата,
дълбая в сърцевината ù.

Нощта.

© Никола Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??