На А.
Все още те усещам върху мен
Докосването, ароматът ти и погледът смутен
Милувката и нежните слова
Не ще забравя чак до края на света
Ще помня тази нощ кристално ясно
И как макар един до друг да бяхме, търсихме се страстно
Не спирах да те искам в мрака
А сърцето ми във тебе влезе без да чака
Мечтаехме за тази нощ и аз и ти
И сякаш вкусвахме я всеки ден почти
А когато тъмнината в леглото ни обгърна
Мечтата ни в реалност се превърна!
12.12.2023
© Владимир Велев Все права защищены