Dec 12, 2023, 10:18 PM

Нощта на сбъднатата мечта 

  Poetry » Love
481 0 1

  Нощта на сбъднатата мечта

 

                На А. 

 

Все още те усещам върху мен

Докосването, ароматът ти и погледът смутен

Милувката и нежните слова

Не ще забравя чак до края на света

 

Ще помня тази нощ кристално ясно

И как макар един до друг да бяхме, търсихме се страстно

Не спирах да те искам в мрака

А сърцето ми във тебе влезе без да чака

 

Мечтаехме за тази нощ и аз и ти

И сякаш вкусвахме я всеки ден почти

А когато тъмнината в леглото ни обгърна

Мечтата ни в реалност се превърна! 

 

12.12.2023

 

 

© Владимир Велев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Започва ударно - направо с позата "върху мен"! " А сърцето ми във тебе влезе без да чака" - каква метафора само!
Random works
: ??:??