8 февр. 2006 г., 13:09

Нощта рисува... 

  Поэзия
896 0 2
Нощта рисува
на черен фон с четка светлина,
нощта рисува
двама влюбени, хванати ръка за ръка...

Четката заиграва,
сливат се двете души,двете тела,
четката заиграва
нежна любовна игра...

Светлината танцува по телата
и ги гали,извайва, обгръща,
светлината танцува по телата,
съдбите слива, света разгръща....

Тъмнината ги милва
по опиянените от любов лица,
тъмнината ги милва
по разтуптените от страст сърца...

Нощта рисува
на черен фон с четка светлина,
нощта рисува
двама влюбени хванати ръка за ръка...

© Мария Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??