15 июн. 2007 г., 23:46

Носталгия  

  Поэзия
721 0 4
             Носталгия

Вместо хора, виждам силуети,
а вместо светлина - мъгла.
Всяка дума са мечтите ни отнети.
Във душата - празнота...

Спомените силно ме прегръщат
и търся  в тях покоя свой.
Те тихичко при теб ме връщат
и сълзи леят се безброй.

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??