5 февр. 2012 г., 12:38

Нося сърце благородно 

  Поэзия » Любовная
560 0 3

                     Нося сърце благородно

 

Нося сърце благородно

на покорство, свян и любов.

Слънце жарко ме грее,

колко чист е този небосвод!

 

Нося това благородство,

което в мене живей.

Обич в сърцето прелива,

като птица в мене пей.

 

Грабва ме стихия незнайна,

на волност игрива, добра,

на звездите събрала пътека,

по тази земя горда вървя.

 

Щях ли да мога да пея с птиците,

щях ли да мога да литна с тях,

ако обичта в мен не гореше,

ако в сърцето си не носих любов?

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мила Иваничке,лети,в любовта,за да си щастлива!
  • Прекрасно!Ако не носеше любов нямаше да се получи толкова добро стихотворение!Поздрав и носи винаги любовта в сърцето си!
  • Не знам как точно пее и лети с птиците лирическата...
Предложения
: ??:??