17 мая 2020 г., 19:56

Нотен лист 

  Поэзия » Другая
1141 6 6

 

Нотен лист

 

Даваш всичко, всичко взимаш, бързаш бавно, бавно-бързо.

Ходиш леко, стъпваш звънко, мислиш шумно, мислиш чисто.

Гледаш ме, търсиш ме, взираш се в слънцето, плъзгаш се с вятъра

в чувства на нежна мечтателка, милваш с надежда косата ѝ.

Камбаните звънтят и разпиляват късчета от дребна красота

и в облаците двама ни намират, захванали по лъч от песен. 

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??