28 июн. 2013 г., 11:15

Нов 

  Поэзия » Философская
301 0 0

Рано или късно
и ето дойде.

Дали това
ще ме промени?

И дали за добре?

Заспива едно дете
и се ражда човек.

Човек за човека,
със сърце на дете.

© Тихомир Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??