Jun 28, 2013, 11:15 AM

Нов 

  Poetry » Phylosophy
300 0 0

Рано или късно
и ето дойде.

Дали това
ще ме промени?

И дали за добре?

Заспива едно дете
и се ражда човек.

Човек за човека,
със сърце на дете.

© Тихомир Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??