НОВ ДЕН
Обичах ли те някога -
припомни ми, че вече не помня.
Сърцето си дадох ли ти -
кажи ми, че беше отдавна.
Ти търсиш в мен огън отминал -
на страст, на свян и на гибел.
Ти търсиш спокойния пристан
на предана обич.
Но не е при мене твойто море.
Пресъхнаха чувствата, изстина плътта.
Поехме по пътища различни сега.
Остави миналото, гледай напред -
денят нов е и светъл, и носи късмет.
© Ели Все права защищены
денят нов е и светъл, и носи късмет.
Прекрасно послание за всички!