Aug 19, 2008, 9:37 AM

Нов ден 

  Poetry » Love
650 0 3

НОВ ДЕН

Обичах ли те някога -

припомни ми, че вече не помня.

Сърцето си дадох ли ти -

кажи ми, че беше отдавна.

Ти търсиш в мен огън отминал -

на страст, на свян и на гибел.

Ти търсиш спокойния пристан

на предана обич.

Но не е при мене твойто море.

Пресъхнаха чувствата, изстина плътта.

Поехме по пътища различни сега.

Остави миналото, гледай напред -

денят нов е и светъл, и носи късмет.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??