2 мар. 2021 г., 07:33

Нов поглед 

  Поэзия
210 0 0

С годините човек съзрява,
променя поглед, мироглед.
С годините човек съзрява
и вижда с поглед и напред.

 

С годините не издребнява, 
а гледа с разум и сърце.
С годините не издребнява
и прави всичко с ръце.

 

Години, години, години
и прочит нов на стиха стар.
Години, години, години
с вас стихът съм осъзнал.

 

26.02.2021г.

 

В памет на Димитър Маринов 

и книгата му "Невероятно хладна пада тишината" - 1995г

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??