30 дек. 2013 г., 00:20

Нова година 

  Поэзия » Другая
545 0 0

Задават се нови изпълнени дни

с въпроси и тайнства, с много мечти,

с обещания чисти и смели стремежи

с полет на чувства и бели копнежи.

Задават се нови изпълнени дни

с тревоги и мрак, незнаен и плах

по човешки на всички познат.

Да ги посрещнем гордо, с чест и любов,

да ги приемем достойно като свят благослов.

Да оставим през новата година светла следа

като пътека, изтъкана от добри дела.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??