Нова кожа
Старата си кожа, ще сменя с нова и ще се родя в друга реалност.
Знам, новото начало ще изплува от спомени стари...
И в змия ще се превърна, за да се отърва от старата си кожа...
Няма да хапя, но ще пълзя в ръцете на любовта...
Taka ще се родя наново, ще съм напълно нов...
Новото начало ще заличи стари рани и ще изцели всичко в мен.
И така красотата ще ме завладее с новите си измерения...
© Бен Ар Все права защищены