23 дек. 2009 г., 19:35

Нова кожа 

  Поэзия
655 0 2
не ме боли не ме е страх
с усмивка аз самотата ще преборя
 покрита с лед кал и прах
аз всяка болка ще прогоня

 ще затворя очи ще слушам душата
 ще протегна ръце към цел непозната
 ще затворя очи ще слушам душата
 ще протегна ръце ще докосна синевата

очи не ще отворя вече
ще прогоня сълзите далече
ръце не ще протегна вече
синевата е вече далече

 нов човек съм в нова кожа
маската стара никога не ще сложа
 нов човек съм в нова кожа
на всичко съм готова да се подложа

за света се откривам в нови цветове
готова да откривам нови светове
глава не ще склонявам нивга вече
в мен се пробуди ново човече

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много крсив стих!поздравления
  • благодаря ти мнго мила Веси!!твоето мнение е от голямо значение за мен!!!!силна прегръдка с много обич
Предложения
: ??:??