16 янв. 2011 г., 09:09

Новият ден 

  Поэзия » Другая
615 0 0

 

 Ето! Идва новият ден!

И с него идва усмивката в мен,

че денят ще е хубав и неопетнен!

 

 

Защото знам, че ще си до мен!

И всеки миг ще бъде оползотворен,

от любов изпълнен.

 


И това ме кара да летя!

Високо в небесата да се извися,

като най-щастливата птица на света!

 


И мечтая си аз сега!

Всеки ден, от днес насам,

да е така!

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??