26 июл. 2007 г., 00:01

Новото начало 

  Поэзия
724 0 0

Сълзите горещи ще запалят пещта.
От сърцето разкървавено ще пием сега.
С боси нозе вървим в нощта
и хванати за ръце ще се слеем в една душа!

© Деница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??