8 июл. 2010 г., 19:57

Нуждая се 

  Поэзия » Другая
464 0 0

Нуждая се от Тебе,

откакто ме намери,

откакто ме позна,  

най-вече сега.

 

Нуждая се от Бога,

като глътка вода,

като струя въздух

за ранена ми душа.

 

Притискана съм денем,

атакувана съм нощем,

към теб молба отправям,

търся твоята помощ.

 

Късна нощ е веч,

минава полунощ,

в сърце чувам глас познат:

Не бой се! Аз съм с теб.

 

Вярвам, близо е краят

на тези злочести дни.

Бог ще ме благослови,

от всичко зло освободи

 

дар от небе.

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??