Нуждая се от твоята любов!
Кажи ми как да я намеря!
Дали дълбоко нейде си я скрила
във скрина със болките стари?
Там някъде сгушена,
свита,
уплашена…
И скрила лицето си нежно във шепите крехки
и бели,
стаила се плахо зад сто грешки намусени,
зад двеста предателства
и разтрошени парчета илюзии.
Ще я потърся там, любима! Във скрина със болките стари.
Там някъде -
близо до грешките бледни
и шепа отдавна изтлели илюзии.
© Вънотрая Все права защищены