26 дек. 2014 г., 16:55

Някак истинско 

  Поэзия » Любовная
521 0 1

Някак истинско - детинско
RemaTe

 

... а очите ми, 
все към теб гледат,
все към теб!
И толкова нежност
изпълва душата ми,
че стих ще напиша
с последния ред.

 

И този стих - странен,
дори е различен, 
няма начало, 
ще бъде без край.
Любовта е магия - 
абсурдна поанта:
любов без начало,
любов до безкрай.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??