5 авг. 2012 г., 23:04

Някога 

  Поэзия » Другая
494 0 0

Някога отдавна бе обичал,

някога отдавна можеше да заплачеш,

а сега газиш в калта, озлобен вървиш

по незнайни пътища като скитник…

изтраях те да смъкнеш загадъчното було,

хиляди предмети са те затрупали,

не позволяват те никой да те разбере,

ала и ти не ги разбираш…

разбираш само гнева си,

от твоята обич ли идва той?

Възможно ли е това,

и дъждът чист

не може

да ти направи път…

през калта, която газиш ти.

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??