12 янв. 2021 г., 07:36  

Някога 

  Поэзия » Любовная, Оды и поэмы
381 0 0

Някога, някъде с някого..

Била съм във друг живот

Някога, някъде с някого… Имала съм любов!..

Някога, някъде…във отвъдното…

Във паралелен живот! Писала съм с перо!

Свещи съм палила и загасвала!

Мъжки сърца съм разбивала!

Сълзи съм ронила и преглъщала…

В цветни градини съм бродилa

и в сатенени спални, съм любила и съм раждала…

Някога, някъде с някого..

Била съм във друг живот!

Някога, с някого, някъде съм изгаряла от любов! 

В бури съм се прераждала!

Коне, бели съм яздила!

Кринолинени рокли съм носила!

Във каляски, съм се унасяла и събуждала,

за да стигна някъде,...някого…

във отвъдното!!!

Странно е..!

Зная, че някога, някъде..

Някой,...ме е обича до гроб!

Зная, че някъде, някого ще обичам до гроб!

Само не зная,...сън ли е? Или пък е било?

Някога, някъде,...с някого?!

А кой ли пък точно знае???..

Как е точно било!!? Важното е...

Някога!..Някъде!..С някого!..

Имало е...Любов!!!❤️

 

Valentina N.V. (Valentina Mitova)©

02/06/2020

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??