4 окт. 2022 г., 11:04

Някога 

  Поэзия » Философская
195 0 1

В младите години

бях си пич корав.

С никакви проблеми,

жизнен, щур и здрав.

 

Гаджетата свалях

и за тях-звезди.

Любовта гореше

в моите гърди.

 

Ала поувехнах,

гарда си свалих,

горчивата чаша

до дъно изпих

 

и сега белеят

моите коси.

Тъй е, бай Гецане,

кръста си носи!

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??