23 июл. 2011 г., 20:18

Някога отново след години 

  Поэзия » Любовная
573 0 4

Ще се срещнем някога отново след години,

ще вперим поглед нежен, мил и някак плах,

спомени в нас ще забушуват,

стари чувства пак ще възродят.

Ще се попитам в тази наша среща,

дали на времето прибързана не бях

и дали бих била щастлива, ако вместо нея, до тебе аз вървях!

Ще ме погледнеш тихо, мълчаливо,

с поглед нежен, натъжен,

ще усетиш силна болка в гърдите,

виждайки мъжа до мен.

Ще се разминат погледите ни безмълвно,

ще потрепне нещо силно в нас,

но времето назад не може да се върне,

със сълза за сбогом ще отмина аз!

© Виолета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??