8 июл. 2008 г., 21:53

Някой 

  Поэзия » Белые стихи
540 0 5
Някой беше казал отчетливо
"мразя тази дума обичам"
аз гледам те и паметта ми услужливо
повтаря думите докато сричаш
колко много ме обичаш
а защо самият ти не знаеш
втренчен само в мойта външност
душата ми изобщо не престава
да роптае срещу твойта мъжка същност
не те обичам дори и не харесвам
това в което беше или се превърна
и аз самата се обърках от многоликия ти образ
а се надявах ти поне да си достоен стойностен
противник на женската ми романтичност
уви това е само за Снежанки и кралици
и приказки три дена яли и се веселили
в живота просто няма силно мъжко рамо
на което да поплачеш или да се облегнеш само...

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??