17 сент. 2008 г., 09:26

Някой ден... 

  Поэзия » Любовная
771 0 21
              Някой ден...

От тъжните необичани празници
на всичките мои Любови,
тръгвам си с последното "Сбогом!"
рушаща пътеки, мостове!...

И някой ден... ако се върна...
с последното Слънце или Луна,
пак с обич ще те прегърна
и докосна без капка вина!...

Приюти ме... когато съм морна...
с нежен лъч светлина,
от мене очи не отвръщай -
аз пак ще съм твоя жена!...







© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??