16 сент. 2008 г., 13:15

Някой ден 

  Поэзия
740 1 0

Ако някой ден ме срещнеш,
просто си ме подмини,
ненужни обяснения недей да даваш,
а по пътя си напред продължи.

Не искам да ме нараняваш
със закъснели лъжи,
щастие не искам да ми пожелаваш,
когато всеки от нас по собствен път върви.

За нищо ти недей да съжаляваш,
а планове за бъдещето си крои,
прекрасните моменти недей да пропиляваш
и от живота с пълни шепи ти греби.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??