Гледам се сега,
гледам от страни
и виждам как
моето "Аз" греши.
Поправям грешките,
но те са толко много.
Започвам всичко,
без смисъл, отново.
Каквото съм направил,
ще ще се заличи,
дори да съм обичал,
вече не боли.
И напълно сам,
сега ще прадължа да вярвам,
че е по-добре така.
© Стеси Все права защищены