9 дек. 2007 г., 16:47

Някъде, някой... 

  Поэзия » Другая
1222 0 4
Някъде, някой чака
някой, някога да каже "Да",
а този някой, някъде плаче,
сломен от черна тъга.

Някъде, някой обича
някой, който го отрича,
а този някой, на някой друг,
в любов безумна се врича.

Някъде, някой мечтае,
някой, някога да спре
и с този някой, някъде далече
да лети в безкрайното небе.

Някъде, някой забравя,
че някой затваря очи
и този някой, някого търси,
някъде в своите мечти.

Някъде, някой се сеща,
че някой за него не спи
и този някой с любов гореща,
залъгва някой друг, уви!

© Гюлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??