Няма цвете като теб,
така да топли нежно душата ми,
да ме кара да мечтая,
да ме кара да бъда по-добър човек,
няма цвете като теб,
да озърява моето същество,
лъчезарно да огрява моите дни,
само с глъса си да правиш моя ден усмихнат,
няма цвете като теб,
което да желая повече от теб,
всички преди теб, вече не ги помня,
желая да направя твоите дни по-добри,
желая да те накарам да се усмихнеш,
желая да държа топла връзка с теб...
© Лъв Все права защищены