14 авг. 2021 г., 00:25

Няма смисъл 

  Поэзия » Любовная
237 0 4

Обичам те във време на раздяла,
когато никъде ме водят всички пътища.
Когато дишам теб, за да остана цяла,
и искам заедно да правим бъдеще.

Обичам те във всяка мисъл,
от всеки ъгъл на бездушните ми клетки.
Обичам огъня да даваш смисъл
и цвета на пъстрите ти сенки.

Обичам себе си, когато те обичам
и по - добър изглежда ми света.
В мислите си все към тебе тичам,
а на яве все обратното летя.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??