17 дек. 2010 г., 18:44

Няма смисъл да остана 

  Поэзия » Любовная
822 1 2

В прегръдките си ме държиш.
Стискаш здраво.
И ме молиш да не тръгвам.
Никога.
През сълзи едва ми се усмихваш.
Копнееш да ме спреш.
... Сякаш усмивката ти ще ме спре.
Остави ме.
Сърцето си аз другаде оставих.
В ръце, смразяващо студени,
далеч от тук, от теб.
Няма смисъл да ме стискаш.
Да ме молиш. Ти. Недей.
Пусни ме. Нека да си ида.
Със това сърце - потъпкано и поругано,
да си тръгна.

... Повярвай, никак не е рано.

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Никак даже..... Tragedy ! :D
  • Въпреки, че лирическата героиня многократно настоява да не бъде стискана, копнеещият и wanna-be партньор очевидно не се разбира от дума.
Предложения
: ??:??