Няма такъв народ!
Няма такава държава!
Всеки скотски живот
това заслужава.
Балканска идилия,
робски синдром.
Депутатски насилия,
народен погром.
Световна комедия
съвсем без пари.
Вековна трагедия
за свежи мечти.
Криза до дупка
и за интелекти.
Свити в черупка
невинни субекти.
А суверена -
унил, но гласува.
Скъсани вените
от съществуване....
© Валентин Йорданов Все права защищены
от съществуване..."!!!
Дори да съществуваш се изискват усилия, а вените наистина се късат от доживотното ни безрезултатно напъване. Така си е! Горчиви мисли в един още по-труден за преглъщане живот...