13 мар. 2010 г., 20:11

Няма те 

  Поэзия » Другая
560 0 1

 Знам, че не мога да те видя,

знам, че далече си сега,

но в главата си чувам глас:

 "Тук съм, бебе, тук, до вас."

 

Но кажи ми как да продължа,

да опитвам да държа  главата си

изправена, като знам, че теб те няма,

като не мога да те видя.

 

Всеки ден се сещам за отминалите дни

и си казвам:

  аз не съм те изгубила,

ти просто замина надалеч и знам,

 че ще ме чакаш да дойда аз при теб.

 

Ще помня спомена  за тебе,

ще го пазя в сърцето си, докато не дойде

ден, в който споменът ще се превърне в реалност,

реалност, която отново ще ни събере...

 

 

© Гергана Хаджимитева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разкъсващо чувство! Дано този човек е заминал в друга страна, а не в друг свят! Много въпроси ми остави стихът ти! Близък ми е!
Предложения
: ??:??